Michiel Brandes
woonbiologie | locatiemetingen

Een gezond binnenklimaat

Een omgeving met natuurlijke straling van aardmagnetisme en kosmische straling is noodzakelijk voor het functioneren van het menselijk lichaam. De simpele reden hiervoor is dat we in een periode van meer dan 200.000 jaar in zo'n omgeving zijn geëvolueerd tot wat we nu zijn.

De laatste 30 jaar daarvan wordt niet-natuurlijke straling steeds overheersender. Dat leidt tot een verstoring van het oorspronkelijke systeem. De werking van onze cellen, de bouwstenen van ons lichaam, wordt daardoor beïnvloed.

Deze kunstmatige straling is niet meer weg te denken. Maar wat wel kan is het in huis enigszins binnen de perken houden. Als je wilt weten hoeveel niet-natuurlijke straling of elektrosmog in jouw huis aanwezig is kan ik je huis doormeten zodat je daar meer zicht op krijgt. Ik meet alle gangbare laag- en hoogfrequente vormen van straling. Netstroomvelden, wifi, 4/5G zendmasten en meer.

Omdat de kwaliteit van de aarding van een huis een rol speelt bij het beperken van stralingsvelden meet ik die ook door. Voor een compleet beeld van jouw binnenklimaat kan ik ook de kwaliteit van de binnenlucht en van het kraanwater meten.

Nadat alles in kaart is gebracht adviseer ik over eenvoudige doeltreffende oplossingen en wijs ik op het bestaan van producten die bewezen en meetbaar effectief zijn.


naar Meten